Wil jij een “Sun Kissed Look”, maar dan niet door in de zon te gaan? Award Winning BeauBronz is een milieubewust bedrijf, met een geleidelijke aanpak voor de beauty industrie, Er is geen alternatief! Wij bieden natuurlijke spray-tanning vloeistoffen van de hoogste kwaliteit, die tijdens het ontwikkelingsproces niet op dieren zijn getest.

Wij gebruiken natuurlijke spray-tanning vloeistoffen die luxueus, parabeen vrij en gecertificeerde biologische ingrediënten bevatten. Onze producten zijn van hoog kwaliteit, zijn vrij van agressieve chemicaliën, drogend alcohol, zijn geurloos en kunnen worden aangepast aan de wensen van de client.

De Behandeling

Bij aankomst wordt er geadviseerd welke kleur het meest geschikt is voor uw huidtype.

De behandeling zal ongeveer 15 minuten duren inclusief drogen.

De tanning vloeistoffen bevatten een cosmetisch bronzer. Dit zorgt voor resultaat direct na de behandeling.

Na de behandeling zal de kleur nog tussen de 2-4 of 8uur ontwikkelen. De ontwikkelingstijd is afhankelijk van welke teint u voor kiest.

De behandeling sluiten wij af met hydraterende body lock. Dit zorgt voor optimaal ontwikkeling van de kleur, is hydraterend en ruikt lekker.

Voorbereiding Tips

Wij adviseren u om het lichaam goed te scrubben en te hydrateren met een bodylotion de avond tevoren.Ontharen van het lichaam tenminste 24 uur voor u Spray-Tan behandeling.

Bij zwangerschap graag advies in wennen bij uw huisarts voordat u bij ons een afspraak boekt.

Wij raden aan om donker, comfortabele kleding mee te nemen voor na de behandeling. Geen spijkerbroeken!

Gebruik geen gezicht creme of body lotion vlak voor de behandeling. vochtinbrengende producten die drogend alcohol bevatten. Ook activiteiten zoals sporten raden wij u af in verband met transpireren. Dit zorgt voor een snellere vervaging van uw kleur. Informeer bij u Tan-technician over de BeauBronz Gradual Tanner. Deze bodylotion is vochtinbrengend, verlengt uw kleur, is alcohol-vrij en bevat 1 DHA. Door de unieke samenstelling van organische aloë vera en cocosolie, wordt uw huid goed beschermt.

Voordelen

  • Vrij van alcohol en agressieve chemicaliën
  • Geurloos
  • Langdurig
  • Snelle ontwikkelingsproces
  • Kan worden aangepast aan de wensen van de client
  • BeauBronz biedt de ‘Holistische Tanning Cyclus’, waarbij een pre-tan exfoliërende spray en een post-tan hydraterende spray gebruikt wordt
  • Onze professionele tanning producten zijn meer dan natuurlijk
  • Parabeen vrij
  • Bevatten gecertificeerde biologische ingrediënten
  • Alle producten zijn gecertificeerd door een onafhankelijke adviseur op het gebied van natuurlijke producten