1. Bij aankomst wordt er geadviseerd welke Tan het meest geschikt is voor uw huidtype.
 2. Uw Spray-Tan behandeling zal ongeveer 15 minuten duren inclusief drogen.
 3. De tanning vloeistoffen bevatten een cosmetisch bronzer. Dit zorgt voor een duidelijk resultaat direct na de behandeling.
 4. Na de behandeling zal de kleur nog tussen de 2-4 of 8uur nodig hebben voor een volledig ontwikkeling. De ontwikkelingstijd is afhankelijk van welke teint u voor kiest.
 5. Als u een droge huid hebt kunt u na het aanbrengen van de kleur met de BeauBronz Moisture Lock worden behandeld. Een hydraterende body spray die zorgt dat de kleur voor wordt opgenomen door de huid.

Voorbereiding Tips

 1. Wij adviseren u om het lichaam goed te scrubben en te hydrateren met een bodylotion de avond tevoren.
 2. Alle manieren van ontharing tenminste 24 uur voor u Spray-Tan behandeling.
 3. Bij zwangerschap graag advies inwennen bij uw huisarts voordat u bij ons een afspraak boekt.
 4. Wij raden aan om donker, comfertabele kleding mee te nemen voor na de behandeling. Geen spijkerbroeken!
 5. Gebruik geen vochtinbrengende producten die drogend alcohol bevatten. Ook activiteiten zoals sporten raden wij u af in verband met transpireren. Dit zorgt voor een snellere vervaging van uw kleur. Informeer bij u Tan-technician over de BeauBronz Gradual Tanner. Deze bodylotion is vochtinbrengend, verlengt uw kleur, is alcohol-vrij en bevat 1 DHA. Door de unieke samenstelling van organische aloë vera en cocosolie, wordt uw huid goed beschermt.

Voordelen

 1. Onze tanning vloeistoffen zijn ruim natuurlijk, bevatten gecertificeerde biologische ingrediënten, zijn vrij van agressieve chemicaliën en parabenen.
 2. Na een behandeling hebt u al de gewenst bruine tint, het is niet nodig om in een week voor een tweede behandeling te komen. Wij weten dat dit lastig is en waarom onze vloeistoffen zo rijk zijn, dan hoeft u maar een keer naar uw salon te gaan om de gebruinde look te behalen.
 3. Onze producten zijn geurloos en er is geen onaangenaam geur tijdens de ontwikkeling.
 4. De kleur kan worden aangepast aan de behoeftes van de klant, door het gebruik van dramatic drops die de kleur kan versterken. Wij gebruiken een reinigende voorbehandeling en een hydraterende nabehandeling voor het gehele lichaam.